Što je umjetni travnjak za nogometno igralište

- Jul 03, 2020-

(1) Prije ulaska na gradilište, za ispitivanje ravnosti, nagiba i izgleda površine temelja, potrebno je iznijeti mjere i zahtjeve za obrezivanje.


(2) Isplata (mjerenje), pronađite središnju točku mjesta i središte dva polukruga, i postavite liniju za crtanje ravnala prema ove tri točke pozicioniranja, odredite presjek središnje crte i bočne stranice linija mjesta događaja, a zatim odredite kutove mjesta Pitagorinim teoremom Točan položaj točke i crte, a zatim odredite položaj svake funkcije i točke i stavite je linijom tinte ili linijom boje.


(3) Pomaknite travnjak u polje i raširite ga u vodoravnom smjeru, a zatim ga gurnite s jednog kraja okomite strane na drugi kraj. Pri širenju pokušajte napraviti bijelu crtanu liniju utkanu na travnjaku na položaju funkcionalne crte kako biste smanjili broj posjekotina.


(4) Odrežite nit bijele trave koja je satkana na vanjskom rubu travnjaka i ne može se postaviti na položaj funkcionalne crte i ostavite na strani za upotrebu. Ako je bijela linija tkana odvojeno, mora se ručno izrezati na širinu odgovarajuće funkcijske linije mjesta Bijele linije.

1

(5) Položite zelenu travu za 1 cm na svaki šav, izrežite je od središta kruga nožem za potiskivanje trave kako bi travnjak s obje strane bio što kompaktniji, a zatim obrežite nožem za papir.


(6) Okrenite dno travnjaka na šavu prema gore, a širina svake strane travnjaka je oko 50 cm, zatim raširite pojas za povezivanje širine 25 cm duž središta šava trave i nanesite posebno ljepilo na travnjak. Na dnu šava i na veznom pojasu, travnati šav je zalijepljen četkom, a širina ljepila je 6 cm. Spojni remen se ravnomjerno struže na veznom remenu pomoću otirača. Da bi se postigao najbolji učinak lijepljenja, otopinu ljepila treba potpuno promiješati ili pak bubanj za pakiranje nekoliko puta okrenuti kako bi se otopina ljepila ravnomjerno pomiješala. Nanesite ljepilo u istom smjeru prilikom bojanja, što pomaže istiskivanju zraka i poboljšanju jednolikosti ljepila te poboljšanju prianjanja. Sušenje: Nakon nanošenja ljepila ljepilo će prirodno ispariti. Nakon nanošenja ljepila mora se neko vrijeme pustiti da se osuši. Nakon isparavanja otapala sloj ljepila može postati ljepljiv ili mjehuričan, što može utjecati na kvalitetu lijepljenja. Vrijeme sušenja ne bi trebalo biti predugo kako bi se spriječilo da ljepljivi sloj izgubi viskoznost i degumiranje. Ljepljivi sloj može se zalijepiti kada je u obliku suhog filma (oko 5-25 minuta) / 25 ℃. Prianjanje: Prilikom lijepljenja, travnjak s obje strane treba istovremeno poravnati i povezati s veznim remenom, a potrebno ga je pritisnuti i pritisnuti da bi dio za vezivanje bio čvrsto povezan i ne pomicati se naprijed-natrag, kako se ne bi utjecati na učinak vezivanja. Ako je travnjak ili veza mokra, treba je osušiti do pola anđela.