Sintetička trava za vrt

Mnogi od naših sretnih kupaca izabrali su BuzzGrass travu jednostavno zato što znaju da su mnogi drugi vlasnici kućnih ljubimaca to iskoristili za svoje članove krznene obitelji. Sva sintetička trava za vrtne proizvode je potpuno prijateljski raspoložena za kućne ljubimce,
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Sintetička trava za vrt

S četiri tona s obzirom na prirodnu boju trave koja otežava razlikovanje od prirodne trave. Ova zelena umjetna trava daje vam svježi, svjež izgled nedavno postavljenog travnjaka tijekom cijele godine, bez ikakve gužve održavanja.

Vanjska umjetna trava u obliku slova U je bez teških metala i otrovnih kemikalija, ekološki najprimjereniji tepih za dom, vrt, hotel, unutarnju i vanjsku dekoraciju.

Ova sintetička trava je najpopularnija kao visoka kvaliteta i konkurentna cijena.

Vrsta sintetičke tratine za vrt ima visoku gustoću i osjećaj mekosti, možete postaviti sintetički travnjak na vrt, dvorište, unutarnje ili naše igralište itd.

Dani svijetle zelene, plastične umjetne travnjake su nestali. Umjetna trava ili lažna trava su sada izdržljiviji, manje abrazivni i proizvedeni su na takav način da je sada teško razlikovati ga od prave stvari. Dakle, ako ste zainteresirani za manje održavanja travnjaka i više vrtnih igara, dopustite da vas vodimo kroz sve što trebate znati kada kupujete umjetnu travu .

sintetička trava trave za garden2.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 30
mjerilo 3/8"
Uboda / m 160
Gustoća (treset / m2) 16800
potpora

PP Cloth + Net + SBR latex

Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

1. Naša umjetna trava je visoka otpornost na trošenje i anti-statična
2. Jednostavna instalacija, jednostavno održavanje, manje rada, manje vode
3. Uvijek zelena i trajna, Eco-friendly materijal i siguran
4. Apsorpcija šoka, dobra igračka izvedba
5. Simulirajte pravu travu, s izvrsnom postojanošću boje i svijetle boje
6. Dobre performanse drenaže, nisko trenje i UV svojstva
7.To može učinkovito poboljšati korištenje prostora
8. Jednostavan kolnik, jeftino održavanje
9. Primjenjivo na različite klimatske uvjete, primjenjive u svim vremenskim uvjetima

Sintetička trava za vrt

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.

P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naš Sintetička trava Trava Za vrt je u osnovi nepromijenjen od strane elemenata. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 8-10 godina jamstva s izdržljivim zelenim.


P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.

P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.

P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.

P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.

P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: sintetička trava za vrt, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti