Vrt za sagove sintetske trave

Sintetička trava Tepih Vrt je niskog održavanja, izdržljiv i održiv, ali je također posve lijep! Visokokvalitetan sintetički tepih proizvod treba imati mekani, bujni prirodni izgled. Zamislite travnjak koji izgleda izvrsno tijekom cijele godine bez plijevanja, košnje, gnojidbe ili krpanja!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Ako pokušavate uzgojiti prirodnu travu u oštroj klimi ili na neravnom terenu, znate kako može biti izazov za održavanje bujnog travnjaka. Proizvodi od umjetne trave praktički su nepropusni za elemente, pa da li se bavite uvjetima suše, blatnjavim područjima, strmim padinama ili teško rastućim terenom, postoji pogodan Vrt tepiha za sintetičku travu za gotovo svako mjesto. Vaš Vrt za tepih od sintetske trave izgledat će sjajno tijekom cijele godine.

Specifikacija proizvoda
Predmet broj. JS-S2427 Oblik vlakana stabljika
Oblik pilota 38 mm UV tretman odobren
Boja 4 tona Vatrootporan odobren
es 3/8 '' potpora PP tkanina + Net + SBR Latex
Šav 160 / m Dužina valjka prilagođeno
Gustoća 16800 Širina valjka prilagođeno
Materijal PE + PP Životni vijek 8 godina


Maksimalna količina učitavanja:

20 'GP

6000sqm

40'HQ

15000sqm

Detaljne slike

Synthetic Grass Carpet Garden

Synthetic Grass Carpet Gardenjiangsen artificial grass company

jiangsen artificial grass certification

Pakiranje i dostava

jiangsen artificial grass packing


Pitanja


P: Koliko dugo će naš tepih JS sintetički travnjak?
O: Našu travu zapravo elementi ne utječu. Naš Vrtni tepih JS sintetičke trave je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?

O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Koliko dugo mogu dobiti tepih za sintetičku travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Pozdravljamo prijatelje širom svijeta kako bi nas kontaktirali za poslovnu suradnju i osvojili prekrasnu budućnost!


Hot Tags: sintetička trava vrt, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti