Travnjak

Uobičajene namjene za umjetne travnjake Travnjaci Unutarnji vrtovi Krovna terasa Vrtovi Bazen za uljepšavanje Sportska igrališta
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Umjetni travnjak ima niz pogodnosti za vlasnike kuća i poduzetnika, osobito u klimatskim područjima poput onih u južnoj Kaliforniji. Neke od najznačajnijih prednosti uključuju:

Water-Free Landscaping - Za razliku od tradicionalne trave, umjetni travnjak ne zahtijeva zalijevanje, što ga čini ekološki prihvatljivom opcijom uređenja za Anaheim i Orange County u Južnoj Kaliforniji i vlasnicima tvrtki.

Nisko održavanje - Umjetna trava ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje. Nema zalijevanja, nema košnje, nema potrebe za ponovnim zasijavanjem ili gnojenjem.

Umjetni travnjak je umjetna trava izrađena od sintetičkih vlakana. Oni su prošiveni i napravljeni tako da izgledaju poput prirodne trave. Sintetička umjetna trava je slobodna od održavanja i ostaje zelena tijekom cijele sezone. Sintetička trava ne treba zalijevanje, košnju i prskanje pesticida. U isto vrijeme izgleda i osjeća se kao trava. Umjetna trava travnjaka može se koristiti za uređenje zgrada, rezidencija, škola ili se može koristiti za igranje ozbiljnih sportova kao što su hocky i nogomet.

travnjak-turf47592888784.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 30
mjerilo 3/8"
Uboda / m 140
Gustoća 14.700
potpora PP tkanina + SBR lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

Ekonomičan s nultim održavanjem i visokom trajnošću

Izgleda i osjeća se kao prava trava: alternativa prirodnoj travi

Ekološki i ekološki: nisu potrebni pesticidi, kemikalije

Nema izbljeđivanja kao što je UV tretirano

Nema teških metala, gnojiva ili pesticida da naudite djeci ili kućnim ljubimcima

Izrađen je od netoksičnih materijala što ga čini dječjim i ljubimskim prijateljima

Može podnijeti toplinu i tešku uporabu i ne postaje žuta ili pjegava

Lawn Turf.jpg

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.
P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naš   Travnjaci travnjaka u osnovi nisu pod utjecajem elemenata. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: travnjak, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti