Uređenje umjetnog travnjaka

Naš umjetni travnjak je 100% pogodan za kućne ljubimce - otporan je na kandže. Čak i najnepopularniji psi ga ne mogu probiti. Naše vrhunske trave su idealne za realne domaće travnjake i mogu se polagati preko bilo koje površine - betona, asfalta, postojećih travnjaka, itd.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Landscaping umjetna trava je dobivanjem zemlju-i reputaciju kao eko-prijateljski, jer ne treba vode, gnojiva, ili da se kositi. Osim toga, najnovija generacija umjetne trave često izgleda dovoljno dobro da nas prevari da mislimo da je stvarna.

Budite uvjereni - naši trave ne sadrže nikakvu štetnu gumenu ispunu - zapravo, jedna od naših glavnih prednosti u tome što instaliramo NON-INFILL trave koje su posebno dizajnirane za domaće i dječje tržište i ne zahtijevaju štetnu gumu. Landscaping umjetna trava nema održavanje, vrlo izdržljiva i otporna na vremenske uvjete.

Korištenjem umjetnog travnjaka , oštećenje uzrokovano gnojivima i pesticidima koji se koriste kako bi se očuvala prirodna trava, nestaje. Ne samo da se tlo ispod trave više ne bombardira kemikalijama, nego se smanjuju emisije ugljika koje stvaraju kosilice. Povrh toga, ublažit ćete potrebu zalivanja umjetne trave, štedeći znatnu količinu vode svake godine.

"Travnjak je lijepa, emocionalna stvar, poput bazena, i ima emocionalnu vrijednost. Zbog toga je vrt lijep i miran."

uređenje-umjetne turf59353473086.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 35
mjerilo 3/8"
Uboda / m 180
Gustoća 18900turfs / m²
potpora PP tkanina + Net + Sbr lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

Osjećam se kao prava trava

UV zaštićena i otporna na izbljeđivanje

Bez olova

Usporivač vatre

Nema zalijevanja, košnje, gnojiva i smanjene upotrebe herbicida i pesticida

Procijenjeni vijek trajanja proizvoda 8-10 godina

Jednostavan za ugradnju

Kućni ljubimci

Ima izolacijski učinak na terasama ili balkonima čime se smanjuje potrošnja energije Uređenje umjetnog travnjaka.jpg

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.
P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naši umjetni travnjaci uglavnom nisu pod utjecajem elemenata. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: uređenje umjetnih travnjaka, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti