Krajobrazni travnjak

Iako je to očito najpopularniji način korištenja, postoje i drugi zanimljivi načini na koje možete dobiti strahovito originalan izgled kod kuće. Na primjer, možete postaviti Landscape Turf na zidove, na stolove, u jedinstvene oblike ili kao umjetnička djela.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Pokušajte pogledati Landscape Turf kao alat koji možete upotrijebiti kako biste ostvarili svoje snove. Činjenica da se može lako izrezati u oblik, a zatim se držati većine površina znači da je daleko više svestran nego što mislite. I Pejzažna travnata površina nije tako skupa kao što možete vjerovati. U stvari, ako planirate uređenje velikog prostora, onda je to iznenađujuće ekonomičan izbor.

Specifikacija proizvoda


Predmet broj. JS-S2422 Oblik vlakana M oblik
Oblik pilota 30mm UV tretman odobren
Boja 4 tona Vatrootporan odobren
es 3/8 '' potpora PP tkanina + Net + SBR Latex
Šav 140 / m Dužina valjka prilagođeno
Gustoća 14.700 Širina valjka prilagođeno
Materijal PE + PP Životni vijek 8 godina


Maksimalna količina utovara za pejzažnu travu:

20 'GP

6000sqm

40'HQ

15000sqm

Detaljne slike


Landscape Turf

Landscape Turfjiangsen artificial grass company

jiangsen artificial grass certification

Pakiranje i dostava

jiangsen artificial grass packing


Pitanja


P: Koliko dugo će trajati naš JS L andscape Turf?
O: Našu travu zapravo elementi ne utječu. Naš JS Landscape Turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li Pejzaž Turf prijateljski?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li osobno položiti Pejzaž Turf?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?

O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Koliko dugo mogu dobiti Landscape Turf?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Pozdravljamo prijatelje širom svijeta kako bi nas kontaktirali za poslovnu suradnju i osvojili prekrasnu budućnost!


Hot Tags: krajolik travnjak, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti