Tepih za vrtnu travu

Učinite vaš prostor zelenijim s ovim tepihom za travu u vrtu Može se instalirati u dvorištu, na palubi ili na balkonu, ili u dvorištu ili na krovu Neka vaša djeca i kućni ljubimci slobodno trče na mekoj, zelenoj površini. sintetička trava
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Vrtna trava Carpet-različita životna iskustva

Izbor između vrtnog tepiha i prirodnog travnjaka nije jednostavan. U početku možete osjetiti da vam umjetni travnjak nije prikladan, to smo već čuli. Imajte na umu da postoji mnogo različitih vrsta umjetne trave. Pravi izbor ovisi o vašim potrebama. Kao što možete pročitati na ovoj stranici, umjetni travnjak ima više prednosti i prednosti nego nedostataka. Prvo morate biti uvjereni da naša trava izgleda stvarno i osjeća se mekano. Nema "lažne trave" uopće!

Tepih za travu u vrtu je bez košnje, bez zalijevanja, bez prskanja samo godina uživanja s obiteljskim prijateljima i kućnim ljubimcima. Ovaj se travnjak preporučuje za stambene i komercijalne svrhe, siguran je za kućne ljubimce i idealan je u umjerenim prometnim područjima. To je izvrstan izbor u vrućim i suhim klimatskim područjima gdje možete sačuvati vodu iu hladnim i / ili vlažnim klimama za područje slobodnog od blata.

vrt-travnjak-carpet201806201332115058880.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 35
mjerilo 3/8"
Uboda / m 180
Gustoća 18900
potpora PP tkanina + SBR lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

Otporna na toplinu i mraz

UV stabilizirana

Nema štetnih utjecaja na okoliš

Nezapaljiva, anti-kiselinska pređa otporna na kemikalije

Umjereno područje prometa

Jednostavna instalacija, ušteda troškova rada

Izvrsna odvodnja vode

Vrtna trava Carpet.jpg

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.
P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naši tepih za travu u vrtu u osnovi ne utječe na elemente. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: vrtni tepih, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti