Vatra otporna vrt umjetna trava

Što točno je umjetna trava otporna na vatru? vatrootporna umjetna trava u vrtu Pridržavajte se zahtjeva za klasifikaciju reakcije na požar: E fl. sastoji se od vlakana navučenih u podlogu koja propušta vodu. Podloga se polaže na drenažni sloj, obično zbijen šljunkom, i pričvršćuje se duž perimetra. Zatim je napunjen recikliranom gumenom gumom ili pijeskom kako ne bi puhao u krutom povjetarcu.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Vatrootporna vrtna umjetna trava stvara ljepotu i prirodni izgled dobro održavane trave tijekom cijele godine, bez potrebe za navodnjavanjem, košnjom ili uklanjanjem insekata. Ako tražite alternativu koja je malo održavana prirodnoj travi, onda je umjetna trava savršeno rješenje.

Uštedite vrijeme na uređenju okoliša, smanjite potrošnju vode i poboljšajte cjelokupni izgled vašeg vrta, zatvorenog krajolika, prostora ili igrališta uz našu higijensku, urednu i dugotrajnu umjetnu travu. Dostupne su različite teksture i varijacije zelene boje.

Primjene se kreću od unutarnjih igrališta, sportskih površina, prostora za sjedenje u restoranu i uređenih vrtova u hotelima, do pansiona i stambenih prostora.

Specifikacija proizvoda


Visina pilota / mm 30 Životni vijek 8-10 godina
mjerilo 3/8" Oblik vlakana

Stub unutar

Uboda / m 150 Boja

3 boje

Gustoća 15.750 UV tretman Da
potpora

PP tkanina + net + SBR latex

Vatrootporan Da

Dobra izvedba

1. Naša umjetna trava je visoka otpornost na trošenje i anti-statična.
2. Jednostavna instalacija, jednostavno održavanje, manje rada, manje vode
3. Uvijek zelena i trajna, Eco-friendly materijal i siguran
4. Apsorpcija šoka, dobra igračka izvedba.
5. Simulirajte pravu travu, s izvrsnom postojanošću boje i svijetlom bojom;
6. Dobre performanse drenaže, nisko trenje i UV svojstva;
7.To može učinkovito poboljšati korištenje prostora;
8. Jednostavan kolnik, jeftino održavanje;
9. Primjenjivo na različite klimatske uvjete, primjenjive u svim vremenskim uvjetima;

vatrootporni vrt umjetna trava.jpgvatrootporni vrt umjetna trava.jpgvatrootporni vrt umjetna trava


Pitanja

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?
O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.
P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naš   Vrtna umjetna trava otporna na vatru   na elemente zapravo ne utječu. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.

P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: otporna na vatru umjetna trava, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti