umjetna trava za uređenje krajobraza

Umjetna trava za uređenje krajobraza je ultimativno Fresh, umjetno travno rješenje, isprepleteno zeleno i maslinasto zeleno mekano monofilamentno c-oblika lopatice s maslinovim slamom kako bi se stvorila mekana, ali izdržljiva trava dizajnirana da odgovara izgledu i dojmu prave trave. Projekti polietilena otporni na UV zrake protiv izbljeđivanja i gubitka boje kako bi se osiguralo da vaše novo dvorište za umjetnu travu zadrži boju u godinama koje dolaze. Ultimate Fresh je izvrsno rješenje za umjetno tlo.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Bez obzira koju vrstu sustava za navodnjavanje i održavanje trenutno imate, prirodna trava će vas uvijek koštati vremena i novca. Za većinu tvrtki, skupi sustav navodnjavanja mora biti instaliran, korov se mora izvući i travnjak se mora rezati najmanje jednom tjedno kako bi se izgledalo pristojno. S umjetnom travom za uređenje krajobraza , možete uštedjeti do 70% na mjesečnom računu za vodu, a da nikada ne morate brinuti o zalijevanju ili rezanju trave; omogućujući vam da uložite svoj novac u područja vašeg poslovanja koja generiraju uspjeh.

Umjetna trava za uređenje krajobraza , također poznata kao umjetna trava, nudi pravi trave dok se ističe iznimnim trošenjem i habanjem. Ne samo da ga ne treba zalijevati u toplijem vremenu, već je i umjetna trava napravljena tako da bude porozna, omogućujući prodiranju vode, ne ostavljajući neželjene lokve u sredini vašeg vrta nakon pljuska!

Polje-sportsko-umjetni-grass02257180804.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 10
mjerilo 3/8"
Uboda / m 140-160
Gustoća 14700-16800turfs / m²
potpora PP tkanina + Net + SBR lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana Ravan oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

Ekonomska trava će odgovarati niskim proračunima.

To je dobar izbor za one koji žele besplatne travnjake bez potrebe da troše mnogo novca

Ova vrsta travnjaka je izvrsna za obitelji s djecom koje žele igrati igre na travnjaku i kućne ljubimce koji vole voljeti se zabavljati.

Ekonomska trava je dobra za područje koje ima mnogo koraka.

Ovaj stil je vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje.

Može podnijeti toplinu i tešku uporabu i ne postaje žuta ili pjegava

Crate lijep i siguran krajolik za svaku uporabu

Spriječava blato da slijedi korake vaše djece u vašu kuću


umjetna trava za uređenje uređenja.jpg

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.
P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naši umjetni travnjaci za uređenje krajobraza zapravo nisu pod utjecajem elemenata. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do prekomjernih kiša, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našem postrojenju je da ukloni sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijeni ga sabijenom drenažnom bazom od pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: umjetna trava za uređenje okoliša, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti