Umjetna trava za prodaju

Umjetna trava za prodaju je dobra za okoliš. Upotreba sintetičke trave štedi vodu. Nema više formaldehida koji ulaze u našu atmosferu od trave. Nema više štetnih pesticida ili gnojiva. Najvažnije je da se neka vlakna i podloga mogu reciklirati.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Štednjom vode štedite i okoliš. To je jedna od najboljih strana umjetnog travnjaka za prodaju . Ali naša trava je također ekološki prihvatljiva kada su u pitanju procesi i materijali koji se koriste, tako da smo sigurni da su vaši travnjaci dobri za okoliš, kao i za vašu obitelj i kućne ljubimce. Umjetna trava za prodaju je toliko lakše održavati nego trava travnjak - nema više sjetve, nema više znojenje, nema više zalijevanje i brige o toplom vremenu.

Specifikacija proizvoda


Predmet broj. JS-S2432 Oblik vlakana normalan
Oblik pilota 20mm UV tretman odobren
Boja 4 tona Vatrootporan odobren
es 3/8 '' potpora PP tkanina + Net + SBR Latex
Šav 140 / m Dužina valjka prilagođeno
Gustoća 14.700 Širina valjka prilagođeno
Materijal PE + PP Životni vijek 8 godina


Maksimalna količina učitavanja:

20 'GP

6000sqm

40'HQ

15000sqm

Detaljne slike

Artificial Turf For Sale

Artificial Turf For Salejiangsen artificial grass company

jiangsen artificial grass certification

Pakiranje i dostava

jiangsen artificial grass packing


Pitanja


P: Koliko dugo će naš JS umjetni travnjak biti na prodaju?
O: Našu travu zapravo elementi ne utječu. Naša JS umjetna trava za prodaju je UV stabilizirana i vodootporna. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?

O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu za prodaju?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Pozdravljamo prijatelje širom svijeta kako bi nas kontaktirali za poslovnu suradnju i osvojili prekrasnu budućnost!


Hot Tags: umjetna trava za prodaju, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti