Umjetni travnjaci

Svi umjetni travnjaci JS-a pružaju okoliš koji je siguran za djecu i kućne ljubimce. Higijena je lako ukloniti strana tijela laganim navodnjavanjem, čineći ga slobodnim od štetnih tvari.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Prirodna trava će u zimskom razdoblju izgledati dosadno i može se razviti smeđe mrlje zbog nedostatka vlage i minerala. Međutim, umjetni travnjaci ostaju bujni i zeleni 365 dana u godini. To je UV stabilizirano kako bi smanjilo izbljeđivanje i konstruiralo se s odvodnjom tako da se brzo suši kada je izložen kiši ili laganom zalijevanju. Vaši umjetni travnjaci izgledat će besprijekorno tijekom cijele godine, još mnogo godina.

Umjetni travnjaci ili sintetička trava je savršeno rješenje za dvorišta, travnjake bilo koje veličine, kućne ljubimce, igrališta, uređenje okoliša, stavljanje zelenila (golf) i korištenje više sportskih terena.

Umjetni tepih nudi kuće svestran i jedinstven ukrašavanja opcije. Slično je s običnim tepisima, ali ima osjećaj i izgled prirodne trave. Uz kreativnu maštu, osoba može donijeti malo prirode u bilo koju sobu u kući. Ima različite namjene i lako se čisti. Umjetna trava i tepih za travu stekao je popularnost iz nekoliko razloga. Dugotrajan je i iznimno je teško oštetiti. Jedna je od najtrajnijih podnih obloga na tržištu.

umjetne lawns04163070840.jpg


Specifikacija proizvoda


Visina pilota / mm 35
mjerilo 3/8"
Uboda / m 160
Gustoća 16800
Materijal PE + PP
potpora PP tkanina + Net + Sbr lateks
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 tona
UV tretman odobren
Vatrootporan odobrenPrednosti proizvoda i primjena

Visoka otpornost na habanje i antistatik.
Jednostavna instalacija, jednostavno održavanje.

Manje rada, manje vode.
Uvijek zelena i trajna.

Izrađen je ekološki materijal i sigurno.
Apsorpcija šoka, dobra izvedba.
Simulirajte pravu travu, s izvrsnom postojanošću boje i svijetle boje.
Dobre performanse drenaže, nisko trenje i UV svojstva.
Primjenjivo za različite klimatske uvjete, primjenjive u svim vremenskim uvjetima.umjetni travnjaci.jpg


Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana


P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.

P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naši uređeni umjetni travnjaci u osnovi nisu pod utjecajem elemenata. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.


P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.

P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.

P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd

P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.

P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.

P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.

P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.

P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.


Hot Tags: umjetni travnjaci, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti