Umjetna trava vrt dizajna

Dizajn vrtova s umjetnim travama predstavlja brojne karakteristike koje ga čine boljim od drugih opcija, ali jedna od glavnih prednosti je da se može koristiti u svako doba, bez obzira na vremenske uvjete, godinama.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Umjetna trava je proizvod za sve ukuse i potrebe, s različitim potkošama, utezima, debljinama, bojama, cijenama i kvalitetama. Osim toga, umjetni vrtovi ne trebaju se zalijevati, niti ih treba kositi, obrezivati ili oploditi. Ne natapa vodu ili stvara bakterije. Radi se o proizvodu koji, ako je pravilno instaliran, odmah mijenja krajolik, bez potrebe da dugo čeka kao prirodna trava, da raste.

Specifikacija proizvoda
Predmet broj. JS-S2421 Oblik vlakana W oblik
Oblik pilota 50mm UV tretman odobren
Boja 4 tona Vatrootporan odobren
es 3/8 '' potpora PP tkanina + Net + SBR Latex
Šav 180 / m Dužina valjka prilagođeno
Gustoća 18900 Širina valjka prilagođeno
Materijal PE + PP Životni vijek 8 godina


Maksimalna količina učitavanja:

20 'GP

6000sqm

40'HQ

15000sqm

Detaljne slike


Artificial Grass Garden Designs

Artificial Grass Garden Designsjiangsen artificial grass company

jiangsen artificial grass certification

Pakiranje i dostava

jiangsen artificial grass packing


PitanjaP: Koliko dugo će naši JS umjetni vrtovi trajati?
O: Našu travu zapravo elementi ne utječu. Naši JS umjetni vrtni dizajni su UV stabilni i vodootporni. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Koliko dugo mogu dobiti dizajne umjetnog travnjaka?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Pozdravljamo prijatelje širom svijeta kako bi nas kontaktirali za poslovnu suradnju i osvojili prekrasnu budućnost!


Hot Tags: umjetna trava vrt dizajna, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti