Galerija umjetne trave

Za razliku od tradicionalne trave, galerijski proizvodi s umjetnom travom koriste reciklirane i održive proizvode, a istovremeno koriste manje prirodnih resursa zemlje. Umjetne travnate površine omogućuju uštedu vode, dok se često uklanjaju toksična gnojiva i pesticidi.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Dok teški pješački promet ili vremenske prilike mogu uzrokovati iscrpljena područja ili gole mrlje u primjeni prirodne trave, galerija umjetne trave jednostavno se neće istrošiti. Umjetna trava je dizajnirana tako da se drži visoko prometnih područja koja redovito pate: igrališta, školska dvorišta, područja za kućne ljubimce i sportska igrališta, da spomenemo samo neke. Osim toga, svaki ugledni umjetni proizvod za travu bit će netoksičan i siguran za kućne ljubimce i djecu.

Specifikacija proizvoda


Predmet broj. JS-S2425 Oblik vlakana M oblik
Oblik pilota 40mm UV tretman odobren
Boja 4 tona Vatrootporan odobren
es 3/8 '' potpora PP tkanina + Net + SBR Latex
Šav 180 / m Dužina valjka prilagođeno
Gustoća 18900 Širina valjka prilagođeno
Materijal PE + PP Životni vijek 8 godina


Maksimalna količina učitavanja:

20 'GP

6000sqm

40'HQ

15000sqm

Detaljna galerija umjetne trave


artificial grass gallery

artificial grass galleryjiangsen artificial grass company

jiangsen artificial grass certification

Pakiranje i dostava

jiangsen artificial grass packing


Pitanja


P: Koliko dugo će naša JS galerija umjetne trave?
O: Našu travu zapravo elementi ne utječu. Naša galerija umjetne trave JS je UV stabilna i vodootporna. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 9 godina jamstva s izdržljivim zelenim.
P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.
P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.
P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd
P: Mogu li i ja postaviti Galeriju umjetne trave?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.
P: Koja vrsta baze je potrebna?

O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.
P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.
P: Koliko dugo mogu dobiti galeriju umjetne trave?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Pozdravljamo prijatelje širom svijeta kako bi nas kontaktirali za poslovnu suradnju i osvojili prekrasnu budućnost!


Hot Tags: umjetna trava galerija, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti