Umjetna trava za stambeni krajolik

Umjetna trava za stambeni krajolik je briljantan način da se smirite svoju dosadnu terasu ili krovni vrt s prekrasnim travnjakom koji izgleda svježe i prirodno zelen, bez obzira na godišnje doba. Umjetni travnjak omogućuje stvaranje bujnog, urbanog vrta u najnevjerojatnijim mjestima. Lažni travnjak se također može koristiti za pretvaranje vašeg starog, umornog dvorišta ili deckinga tako da ga pokrijete i dajući mu novi životni život.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Naš umjetni travnjak je dovoljno svestran da se postavi na bilo koju površinu. Može se polagati na tlo, travnjak, beton, asfalt i asfaltiranje. Lijepo se nosi s kosim područjima i može se postaviti čak i na krovnim terasama i balkonima.

Umjetna trava za stambeni krajolik je također odlična ideja za dječja igrališta. Ispljuvali su blatne mrlje pod tvojom djecom ili oko bazena za veslanje? Sintetički travnjak je tako prijateljski prema djeci jer se djeca mogu igrati van cijele godine i pruža mekanu površinu za igru. I roditelji ga vole jer nema više blatnih mrlja, nema više mrlja od trave na odjeći i nema više prljavih otisaka u kući. Govoreći o prljavim tragovima, lažni travnjak je također prijateljski raspoložen za kućne ljubimce. Lako se čisti i teško se iskopava. Mnogi kupci biraju plastičnu travu za svoje pse.

umjetne trave-za-stambene-landscape07510039802.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm 38
mjerilo 3/8"
Uboda / m 160
Gustoća 16800turfs / m²
potpora Dvostruki PP + SBR lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

Jednostavno održavanje i niska cijena.

Bez proljeća, ljeta, jeseni i zime, sunca i kiše mogu se koristiti tijekom cijelog dana.

Znatno smanjuju troškove održavanja, posebno u skladu sa zahtjevima urbane uštede vode.

Anti-ultraljubičasto, anti-korozijsko, anti-plijesni i zaštita okoliša: gubitak bojenja, bez izbljeđivanja, travni sloj se može reciklirati i ponovno koristiti.

Može se koristiti često, izvedba je uvijek ista, uvelike poboljšavajući učinkovitost mjesta održavanja.

Ekonomičan i praktičan, može se koristiti u normalnim okolnostima 6-8 godina, dugi vijek trajanja, troškovi bez održavanja.

Umjetna trava za stambene krajolike Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

Hot Tags: umjetna trava za stambeni krajolik, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti