Umjetna trava najbolje kvalitete

Ovaj umjetni materijal najbolje kvalitete je savršeno prikladan za širok raspon primjena, uključujući travnjake, područja za kućne ljubimce, igrališta i ukrasne komercijalne postavke. Naša sintetička trava znatno je evoluirala od prvobitnih Astro Turf dana. Danas izgleda nevjerojatno kao prirodna površina raženog trava i ima značajne prednosti što ga čini boljim od prirodne trave za mnoge namjene.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Najbolja kvaliteta umjetne trave JS

To je ekološki prihvatljiva ušteda vode, kemikalija i onečišćenja iz opreme za njegu travnjaka,

Pruža mekano zelene mogućnosti za travnjake za prostore koji imaju previše sjene ili previše prometa za prirodnu travu,

Kućna igrališta sada mogu postati atraktivna, sigurna, čista površina za razliku od pregrađenih područja koja koriste malč ili šljunčane prostore koji oduzimaju i razbijaju velike dijelove travnjaka,

Travnjak je savršeno rješenje za kućne ljubimce; trajna je i poziva na čuvanje kućnih ljubimaca, travnjaka i vašeg doma,

Više od svega, naša rješenja za travnu travu stvaraju vrlo niski travnjak za održavanje za domove i tvrtke koji izgledaju dosljedno atraktivno tijekom cijele godine.

Prirodna trava - izgleda nevjerojatno, ali može biti dugotrajna. I za mnoge od nas, dok slobodno vrijeme postaje sve dragocjenije i vrijeme frustrirajuće nepredvidljivo, može biti teško posvetiti vrijeme održavanju. Zašto ne istražiti umjetnu opciju?

umjetna trava najbolja quality2.jpg

Specifikacija proizvoda

Visina pilota / mm
30
mjerilo 3/8"
Uboda / m 160
Gustoća 16800
potpora PP tkanina + Sbr lateks
Životni vijek 8-10 godina
Oblik vlakana U oblik
Boja 4 boje
UV tretman Da
Vatrootporan Da

Prednosti proizvoda i primjena

1. Kao prava trava, sa zelenim osjećajem; Sorta je potpuna

2.No bojati pucanja, bez mjehurića od sloja brige, i jednostavan i ekonomičan

3.High fleksibilnost, niske ogrebotine

4.Brza brzina izgradnje, niska težina gradnje
5.bright boja, bez promjene boje

6. Bez vode

7.Jednostavan za popravak, jednostavan za retrofit

8.Ne toluen, aceton i drugi aditivi, tako da vježbe disanja vrlo zdrava

umjetna trava najbolja quality.jpg

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Je li trava pogodna za djecu?
O: Svaka vrtić će imati koristi od naše sintetičke trave prikladne za djecu. Posebno preporučujemo tip 4SA jer ima uvijen dizajn i time pruža mekšu površinu. Također možete razmisliti io našoj podlozi za šokove ako ste zabrinuti zbog kritičnih visina pada.

P: Što je s veličinom i oblikom mog vrta?
O: Trava dolazi u rolnama od 4m i širini rola od 2 m, a mi možemo dobiti što god vam je potrebno. Vaša je odgovornost mjeriti duljinu i širinu vrta kako biste izračunali širinu i duljinu valjka. Možemo uklopiti travu u nepravilne oblike kao što su krugovi itd

P: Mogu li i ja postaviti travu?
O: Redovito opskrbljujemo kupce travom kako bismo proizvode polagali sami. Dostupni smo za stručne savjete o pripremi i tehnikama spajanja. Također pogledajte našu stranicu instalacija za dodatne pojedinosti i upute.


P: Što je s odvodnjom vode?

O: Nema potrebe brinuti se za odvod vode. Umjetna trava je potpuno porozna, a kroz nju propušta kišnica jer umjetna trava ima potporni otvor.


P: Što je MOQ?

O: Ako imamo dionice umjetne trave, MOQ bi mogao biti 100 četvornih metara. Ako nemamo zalihe umjetne trave, MOQ bi trebao biti najmanje 500 četvornih metara.


P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.

P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.

P: Prije narudžbe, mogu li posjetiti vašu tvornicu?

Da, dobrodošli ste da posjetite našu tvornicu. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o vašem rasporedu putovanja. Možemo vas dogovoriti u hotelu ili zračnoj luci.


Hot Tags: umjetna trava najbolje kvalitete, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti