PITANJA:

P: Koji je proizvod umjetne trave?
O: - Pejzažna trava za vrt

- Sportski teret za nogomet, tenis, golf, hokej i tako dalje.
- komercijalni travni tepih za izlog
- Umjetna trava za dekoraciju krova
- šarena trava i svi instalacijski pribor

P: Što je s odvodnjom vode?

O: Nema potrebe brinuti o odvodnji vode. Umjetna trava je u potpunosti porozna, a kišnica se ispušta kroz njega, budući da umjetna trava ima zakrivljenu podlogu.

P: Je li umjetna trava sigurno za djecu i kućne ljubimce?

O: Stroga ispitivanja provode se kako bi se osiguralo da su bez ikakvih opasnih elemenata što ih čini sigurnima za djecu i kućne ljubimce. Umjetna trava Jiangsen prošla je potvrdu o ispitivanju REACH.

P: Što je MOQ?

O: Ako imamo zalihe umjetne trave, MOQ može biti 100 četvornih metara. Ako nemamo zalihe umjetne trave, MOQ mora biti najmanje 500 četvornih metara.

P: Kako odabrati umjetnu travu?

JS može preporučiti najprikladniju umjetnu travu prema zahtjevu našeg klijenta. Štoviše, naš tehnički tim ima dosljednu ponudu talenata i novo razvijenu tehnologiju, može se prihvatiti prilagođeni proizvod koji u potpunosti može zadovoljiti različite potrebe kupaca. JS inzistira na pružanju personaliziranih rješenja za klijente, uz sve znanstvene detalje i posvećenu uslugu, pružajući vam savršenu uslugu.

P: Prije nego naručujete, mogu li posjetiti tvornicu?

Da, dobrodošli ste posjetiti našu tvornicu. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o putovanju. Možemo se dogovoriti da vas pokupimo u hotelu ili zračnoj luci.