Umjetna trava za nogometni teren

Umjetna trava za nogometno igralište prikladan je način postavljanja bilo gdje, što je isplativo i ekološki prihvatljivo. Postoje mnoge prednosti korištenja umjetne trave koja će vas voljeti ono što može ponuditi, kao što je nisko održavanje među ostalima.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvoduUmjetna nogometna trava oblikovana je u obliku masline i napravljena je od polietilenskih monofilamentnih vlakana. Glatka je i meka, ali je izdržljivija od uobičajenih vlakana. Uvođenje UV stabilizatora pomaže da vlakna zadrže svoju boju duže. Umjetna nogometna trava postala je najpopularniji sportski proizvod u našem portfelju. U posljednjih nekoliko godina u više od 40 zemalja instalirano je 2,5 milijuna četvornih metara umjetne nogometne trave; ukupni volumen iznosi 350 polja u punoj veličini

Umjetna trava za nogometno igralište je ekološki prihvatljiva jer izbjegava uporabu kemikalija, drastično smanjuje potrošnju vode, a sintetički materijal može se reciklirati. Vaša lijepa umjetna trava za nogometno igralište uvijek je spremna. Ne morate ništa raditi i ona ostaje u vrhunskom stanju. Brzo se odvodi.

Specifikacija proizvoda
Predmet broj. JS-S2414 Oblik vlakana stabljika
Oblik pilota 50mm UV tretman odobren
Boja 2 tona Vatrootporan odobren
es 5/8 '' potpora PP tkanina + mreža + SBR Latex
Šav 180 / m Dužina valjka Slijedite crtanje ili prilagodite
Gustoća 11.340 Širina valjka 4.0 ili 2.0m ili prilagođeno
Materijal PE Životni vijek 8 godine


artificial grass for football pitch

Dobra izvedba

1. Naša umjetna trava je visoka otpornost na trošenje i anti-statična.
2. Jednostavna instalacija, jednostavno održavanje, manje rada, manje vode
3. Uvijek zelena i trajna, Eco-friendly materijal i siguran
4. Apsorpcija šoka, dobra igračka izvedba.
5. Simulirajte pravu travu, s izvrsnom postojanošću boje i svijetlom bojom;
6. Dobre performanse drenaže, nisko trenje i UV svojstva;
7.To može učinkovito poboljšati korištenje prostora;
8. Jednostavan kolnik, jeftino održavanje;
9. Primjenjivo na različite klimatske uvjete, primjenjive u svim vremenskim uvjetima;

artificial grass for football pitch

Pitanja

Paket i dostava

Pakirano u rolama: širina 2m ili 4m, duljina se može prilagoditi.

Vrijeme isporuke: 15-20 dana

P: Zašto trebam odabrati JS Grass umjesto prirodnog travnjaka?

O: Možete uštedjeti toliko novca na zalijevanju, košnji travnjaka, proizvodima za njegu travnjaka i prije svega uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme. Iskoristite svoje vrijeme za uživanje u travnjaku umjesto da provedete vrijeme brige za njega. Odabirom JS Grassa, možete biti sigurni da ste odabrali najpouzdaniju tvrtku koja u potpunosti podržava sve prodane proizvode.

P: Koliko dugo traje naša umjetna trava?
O: Naša sintetička trava za travu u osnovi ne utječe na elemente. Naš Easun turf je UV stabilan i vodootporan. Na našoj površini postavljeni su ravnodušni kutci svijeta od jakih snijega i ledenih temperatura do pretjerane kiše, pa čak i tamo gdje su izloženi toplini i izravnom suncu. Nudimo 8-10 godina jamstva s izdržljivim zelenim.

P: Je li to prijateljski ljubimci?
O: Da! JS trava ima jaku podlogu od lateksa. Kada se mokri kućni ljubimci uklanjaju i ne mijenja boju trave. Bilo koji sediment odvodi kad pada kiša, pa se trava prirodno čisti.

P: Koja vrsta baze je potrebna?
O: Općenito ležimo na pješčanoj podlozi. Ako je vaša drenaža loša, potrebna vam je pješčana i tvrda podloga. Ako je vaša drenaža vrlo dobra, možete je položiti izravno na zbijenu podlogu. Trava se također može polagati na drvene podove ili bilo koji drugi tvrdi pod. Šljunak može biti prikladna baza ako se sloj pijeska nanese na vrh šljunka i zbije se.

P: Mogu li ga staviti na svoju postojeću travu?
O: Ne preporučuje se, jer će postojeća trava polako umrijeti i može uzrokovati valovitost na savršenoj novoj površini. Prva operacija u našoj instalaciji je da uklonite sav postojeći travnjak na odgovarajuću dubinu i zamijenite ga sabijenom drenažnom bazom pijeska / šljunka i zaštitnom membranom od geotekstila.

P: Hoće li moj JS Grass zahtijevati održavanje?
O: Vaša JS umjetna trava izgledat će savršeno zelena tijekom cijele godine bez potrebe za košnjom, hranjenjem, navodnjavanjem ili bilo kojom vrstom liječenja. Povremeno će površini biti potrebno četkanje da se zaustavi nakupljanje bilo kakvih ostataka kao što su lišće i grančice.

P: Koliko dugo mogu dobiti umjetnu travu?
O: Sve ovisi o količini koju naručujete. Možemo isporučiti količinu trave od 5,000-40,000m2 u 5-14 dana.
Uz profesionalnu špeditera, možemo isporučiti travnatu robu u sve luke širom svijeta nakon završetka proizvodnje.

Hot Tags: umjetna trava za nogometno igralište, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti