Umjetna trava za nogomet

Umjetna trava za nogomet

- Nudimo proizvode visoke cijene, naša umjetna trava je posebno dizajnirana za nogometna i nogometna igrališta, lako je ispuniti punilo i zaštititi sportaše od ozljeda. - Njegova rebrasta površina dijamantni oblik čini za najnaprednije, ultra-trajan vlakno trave u svojoj ...
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Video

Specifikacija proizvoda


Visina pilota / mm 50 Životni vijek 8-10 godina
mjerilo 5/8" Oblik vlakana Dijamant
Uboda / m 160 Boja 2 tona
Gustoća 10.080 UV tretman Da
potpora PP tkanina + net + lateks Vatrootporan Da

Artificial Grass soccer


- Nudimo proizvode visoke cijene, naša umjetna trava je posebno dizajnirana za nogometna i nogometna igrališta, lako je ispuniti punilo i zaštititi sportaše od ozljeda.

- Njegov rebrasti površinski oblik dijamanta čini najnaprednijim, ultra-izdržljivim trakastim vlaknima unutar odgovarajućeg tržišnog segmenta otpornost, povećanu udobnost i sigurnost kao glavne osobine.

- Za razliku od standardnih tepiha, proces tkanja objedinjuje hrpu i prednju podlogu kako bi oblikovali tkani travnjak, nudeći nenadmašnu snagu i stabilnost.

1. P: Što je asortiman umjetne trave JiangSen?

O: Pejzažna trava za vrt
Sportska trava za nogomet, tenis, golf, hokej i tako dalje.
Poslovni tepih za izlog
Umjetna trava za ukrašavanje krova
Šarena trava i svi pribor za ugradnju


2. P: Što je s odvodnjom vode?
O: Nema potrebe brinuti se za odvod vode. Umjetna trava je potpuno porozna, a kroz nju propušta kišnica jer umjetna trava ima potporni otvor.

3. P: Je li umjetna trava sigurna za djecu i kućne ljubimce?
O: Strogo testiranje se provodi kako bi se osiguralo da nema nikakvih opasnih elemenata što ih čini sigurnim za djecu i kućne ljubimce. Jiangsen umjetna trava je prošla certifikat o ispitivanju REACH.


4. P: Što je MOQ?
O: Ako imamo dionice umjetne trave, MOQ bi mogao biti 100 četvornih metara. Ako nemamo zalihe umjetne trave, MOQ bi trebao biti najmanje 500 četvornih metara.


5. P: Kako odabrati umjetnu travu?
O: JS može preporučiti najprikladniju umjetnu travu prema zahtjevu klijenta. Štoviše, naš tehnički tim ima dosljednu opskrbu talenata i novorazvijene tehnologije,

prilagođeni proizvod može biti prihvaćen, što može u potpunosti zadovoljiti različite vrste potreba kupaca. JS inzistira na pružanju personaliziranih rješenja za klijente, sa svim znanstvenim detaljima i predanim servisom, čineći savršenu uslugu za vas.

6. P: Prije narudžbe, mogu li posjetiti vašu tvornicu?
O: Da, dobrodošli ste da posjetite našu tvornicu. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o vašem rasporedu putovanja. Možemo vas dogovoriti u hotelu ili zračnoj luci.


Hot Tags: Umjetna trava za nogomet, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, cijena, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti